Jun 8, 2009

babY_bOy #2

huh,
terubat windu..hehehe..
bile da lme x jumpe n tetibe dpt jmpe, perggh.......
terubat segale rindu..xleh nk byg prsaan skrg..
huhuhu...

ni gmbar lame..okey2 die x encem..tp aku tatap cayaaang dea!
tyme dating skali ngn akak kt putrajaya..hahaha.. (dating gak)

Jun 5, 2009

twin!!




ala...
asal aku slalu jer same ngan farah..mentang2 la dapat missess twin glamourous mse planning nite sem nih, slalu jer same ngan die..huh, (-.-)"
dah la sehari b4 planning nite kitorg ade g koprasi kat dahlia tu n org tegur kitorg nie kembar ker??
adeh, adeh..
dah penat dah kitorg menjawab..aku x penah pon rase muke kitorang same plak..jauh bezenye.dah la name pon ader same..die farah, aku pon farah.cume aku ader tambahan lagi kat depan n blakang name tu.
lepas diumumkan je missess mlm tu, keesokkan hrinye plak kaler baju g kuliah pon same! seminggu same kaler baju ngan die..x tw le chemistery ape yg ade pade kitorg neh..kitorg xpenah rancang pon nk pkai bju same.nk g kuliah je koot..


bru sampai....



missess twin glamorous at palnning nite dec'08-apr'09

hari nie plak, susah payah, penat lelah aku carik layout untuk myspace aku, n bile siap aku edit sume tue, terdetik plak kat hati aku nk bukak profile farah.
bile bukak.....

layout same ngan layout bru aku!!!.. farah nabila, farah nabila..


ni layout yg bru jer aku tukar
farahanis, oh nik nurul farahanis..... (-.-)"

huh,
aku x taw la ape ade ngan kite nih..kembar kite ni x abes2..aku tkot result pon same..klu same dean list x pe..hehehe..

Jun 3, 2009

zaman skolah2 dulu

aku dlu seorg yg amat pendiam..
aku stat jd gitu mase aku form4 koz aku kehilangan seorg kawan yg amat penting btku..tnpa die, aku x berupaya nk study.die byk tlg aku..tyme skolah dlu, aku jenis yg x rmai kwn.dari form1 sampai la form3 aku hanya ada 3org kawan yg sangat akrab.nisa, aku n solihah.tp bgku, sahabat yg mmg akuamat rapat pd ketika tu hnya solihah..bila form4, kitorg berpisah.nisa still kelas yg same, while aku n solihah dpt naek kls sains tulen..xsempat aku duk sblh meja solihah, die dapat twrn ke mrsm..aku kesepian..

tyme tue, aku rs, aku dipinggirkan oleh bdk2 kls yg dari form3 duk kls tu..mybe die x knl lagi aku..aku rs rendah diri yg teramat sgt...stiap pg, smpai kls, aku duk kat kusi aku n wt keje sndri tnpa menghiraukan rkn2 sekelasku yg laen..sampai la aku form5..bile msk form5 bru lah aku berani menyapa n bertegur sapa ngn bdk2 kls aku..aku dikenali dikalangan guru2 pn disebabkan sifat pendiamku yg melampau nie.

sbnrnya, aku bukan pendiam.ataupun sombong.tp aku jnis yg suke bt hal sendiri..truk aku dlu kan..


ni kek bufday ina mase sblm spm.. ni sbhagian daripada bdk2 kls aku..hjung2 zaman persekolahan ni aku dah boleh masuk geng dah ngan sesetengah clasmates aku..

Jun 1, 2009

miss n lost..

rindu......
rindu sangat2.....
skrg da hilang.. i mean not hilang kene curi or smething like that.tp hilang dari my sight.xduk dekat aku..huohuohuoooo....(ToT)

da lebih sebulan aku x jumpe..bile ditanya, "nanti pihak kami akn kol cik balik ye.."
ahhhh!! itu hanyalah dusta! dusta semata-mata! aku x taw bape bulan, tahun or berabad lagi aku boleh jmpe n bermanje-manje sprti dlu..aku rindukan kenangan dlu..sewaktu berdampingan dgnnye.. (T_T)


walaupon murah, aku tatap sayang kamoooooooo.......