Jun 5, 2009

twin!!




ala...
asal aku slalu jer same ngan farah..mentang2 la dapat missess twin glamourous mse planning nite sem nih, slalu jer same ngan die..huh, (-.-)"
dah la sehari b4 planning nite kitorg ade g koprasi kat dahlia tu n org tegur kitorg nie kembar ker??
adeh, adeh..
dah penat dah kitorg menjawab..aku x penah pon rase muke kitorang same plak..jauh bezenye.dah la name pon ader same..die farah, aku pon farah.cume aku ader tambahan lagi kat depan n blakang name tu.
lepas diumumkan je missess mlm tu, keesokkan hrinye plak kaler baju g kuliah pon same! seminggu same kaler baju ngan die..x tw le chemistery ape yg ade pade kitorg neh..kitorg xpenah rancang pon nk pkai bju same.nk g kuliah je koot..


bru sampai....



missess twin glamorous at palnning nite dec'08-apr'09

hari nie plak, susah payah, penat lelah aku carik layout untuk myspace aku, n bile siap aku edit sume tue, terdetik plak kat hati aku nk bukak profile farah.
bile bukak.....

layout same ngan layout bru aku!!!.. farah nabila, farah nabila..


ni layout yg bru jer aku tukar
farahanis, oh nik nurul farahanis..... (-.-)"

huh,
aku x taw la ape ade ngan kite nih..kembar kite ni x abes2..aku tkot result pon same..klu same dean list x pe..hehehe..

No comments: