Jul 13, 2009

her besday...

sms : umi, kol alang jap.. (always)

calling....
hello...

eby : alang, teke hari ni hari ape??
aku : hari ini hari isnin lah alang ader grup presentation pagi td..umi ader??
eby : thu la hari ni hari isnin..hari aper?
aku : entah, hari macam bese bese la...kenape??
eby : bape hb??
aku : erm............ oh! happy besday eby!!!!!.. (padahal aku still duk pikir bape hb hari neh..besenye, klu dah tnye hari bulan, msti la besday seseorang ari ni kan...)

ahh!!...aku seorang kakak yg teruk..sangat2 teruk n selfish..
aku suoh umi kol pom koz nk cite pasal diri aku kat cni..bknnyer nk tnya pasal ape yg family aku lalui kat umah...
ah!! menyampah ngan diri sendiri..truk..

today is my youngest sister's besday.. im totally forgot 'bout her..she asked me to give her a present..always ask me when im came home..
i miss her sooo much...she so super advance kid that im noe..walaupun die sangat2 annoying n slalu kacau aku nk on9 n kdg kala tu buat aku naek hangin, aku tetap sayang kat die..huh, tetibe touching mlm2 bute neh..


kembar laen tahun jer nie..



she is super duper kid that i can talk with her as a teenager..so matured.. kadang2 tue, die lak yang bagi advice kat aku dlm soal cinta nie..im really glad have a sister like her..td die ader tanye aku emel address koz die nk antar emel..tp aku cek kat inbox xder plak msg die..sedey..(T.T) bile aku tgk blog akak aku n die dapat msg comel dr budak comel tu, menitis gak r air mate ni koz msg die x sampai...huhuhu....

b4 snap this pic... "alang senyum camner??? nak senyum macam alang lah.."






pape pon, happy besday to nik nurul farahim mohd rosli n semoga panjang umur n dimurahkan rezeki n sehat2 selalu!!!...
insyaallah alang beli hadiah utk eby yer...tu janji alang pade eby.. ;-)

1 comment:

Ika Razak said...

happy belated birthday untuk ur sis. hehehe