Dec 9, 2009

give away! nk cubelah.. (^-^)



okay,, ini dia giveaway from kak suha (aceh, mcm kenal jek..huhu)
saya da penuhi semua syarat-syarat yang ditetapkan.
duk syok walking-walking tengah malam-bute dalam dunia blog ni, ternampak la gambar giveaway yang cukub-cukub menarik!
sebabnye, saya ni gila papercraft..ble dah nampak handmade yang comei-comei gine mule la mate yang kuyu-kuyu nak tido ni bertukar jd freshlook.eh,, tak tak jadi segar macam kene simbah ngan air sejuk..ha.ha~~

okay,, ini plak kad yang saya terjatuh hati tyme tengok-tengok blog kak suha ni.


sebabnye,,
kad ni ade kaler kesukaan saya!!
heheh~~
suke,suke,suke,suke...
klu stock yang ini ada lagi, boleh bagi kat abang cayang, si muizz tu..
uhuk!

hope kak suha ter-pilih saya ye... (^-^)


No comments: