Dec 9, 2009

teman, saya mahu tolong kamu.. (T.T)

cayam, camner nak bagitau kat awak yang orang yang awak sayang tu tak ngaku yang die ada relationship ngan awak dikalangan-kalangan kawan-kawan die kat sane?? saye pon penah wat jahat gop tapi kenyataan tetap kenyataan xperlu disorokkan la..

erm,, tak tergamak nak sorokkan, n tak terkata nak bagitau koz saya tak nak jage tepi kaen orang but awak  bff saya!! camne nih?!..

dah lame curiga tentang dia..mase zaman pkai bju putih, kaen biru dlu, tengok, dia ok la.n perasaan curiga tu xde.tapi bile dah zaman lepas skolah ni laen plak cerita..

x sampai hati tengok teman sendiri diperlakukan sebegitu n x mahu diri ni dianggap jage tepi kaen org..

what should i do???!!  cakap kat teman dengan cara berlapis sampai teman sendiri jumpe  bukti yang saya dah lame dapat..

1 comment:

Hisham said...

salam terjah...x adik sugguh BF mu itu...heheheh....tk cre