Dec 26, 2009

tentang diri

kat sebelah kiri ni kat ruangan about me mmg xpenting tentang diri aku.sebab aku hanyalah orang biasa. xperlu nak kenal banyak-banyak.yes! im a close person.yang dah tahu tu x kesah lah.. kenape la aku terpakse gune name yang berapu rapu untuk jage hati orang?? dah puas dah report abuse..hurm.. xper lah..xkesah pon. walaupun x suke gune name samaran n lebih suke gune name yang umi abah bagi, tapi for the sake of the heart, kat dalam alam maya ni x payah la nak taip panjang panjang name kat dalam surat beranak mahupun ic sampai 2 3 ic.huhuhu...ok lah aniess, ops! oh, x ape ejaan dah ditukar.. scarllett pon dah kire mengambarkan diri kau sebb kau kan gile merah.. amik ah scarllett ubah ejaan.. wahahaa, macam budak kecik!! naseb baek x amik red riding hood.. sbbnye, saya x suke musang n takut kat musang yang jahat tu.. ade kene mengene ke??? (-.-)

No comments: