Feb 17, 2010

macam sakit je.. eee

fon saya buat hal lagi..before stat sem, dah buat hal.keypad bongok.ni wat hal plok doh.hal same!!!
benci ah maen gini... sebabnye terjatuh semalam then trus keypad jadi bongok..
bile dah tekan-tekan x jadi, n naek geram, saya hantuk fon tu kat kepale katil.
hahhahaha!! puas ati.pastu tinggal kat ctu..

esoknye, try bukak fon, ok la pulak tapi several keypad x leh nk tekan..boleh wat dengo lagu jek..
so, bawak je la gi bando ganu ngan family..
atas kete,suoh akak tgk..
entah haper die buat ngn fon aku...huh...

petang tu, suoh mr.muiezz chek,
eh,,, boleh plok..

bongok ke nape x thu la fon tuh..jeles, manje, nak ngan mr muiezz jek..
balik umah cite kat akak, rupenye die yang duk hentak-hentak fon saya kat gear kete tadi..melampau..
but, its ok.. thank akak..huhuhu!

 

dah,dah die pkai short.. saje nk nunjuk aurat..
-xoxo-


Feb 15, 2010

great valentine day..

 

yup.. sangat great apabila disambut dengan beloved family.. semua adik-beradik yang duk diperantauan balik umh.. so, here are the pics that will tell us everything about that day.. (^-^) DSC01969 harus jubah sebab nak gi makan gulai..

 

DSC01987

 

DSC02007

 

DSC02014

my cute little cousins…

 

DSC02032

jom pi makan ikan bakar! (^.^)!

 

DSC02039

 DSC02048

menunggu ikan bakar..

 

DSC02064

 

DSC02065

 DSC02067

 DSC02071 hari yang bahagia bila disambut dengan betul-betul orang yang kite cintai… (^-~)

 

-xoxo!-

Feb 13, 2010

teeesssstttinggg…!!

okeh, nie first entry saya post gune windows live writer…

nak testing jek jadi x.. huhu.. (^-^)

hope die berugune ah..

 

DSC01893

-xoxo-

Feb 12, 2010

klu dah gile tu.......meghoh r jugok...

sem nie entah kene sampuk ke ape la tak tau..mungkin spirit kak zaza sem lepas yang suke decorate bilik ter-tempias kat saya lak sem nih.. kalu dlu, kawasan kak zaza dalam bilik, pergh! kemas jer, comei jer...rajin tol la makcik tu mngemas bilik.sem nie duk ngan kak fad lak..kak fad bese-bese je tapi syok bile berbual ngan die sampai kadang tu terlambat g kelas sebab duk asyik melayan cerite-cerite die..huhuuu...

 ni katil saya sem ni, sem sebelum,  n sem selepas sampai saya grad,

 gune kertas hadiah jek.. -credit to yunie n zurin - (^-^)


nie "cocain".. "try" ni baru boleh tido..

saya x suke hipokrit.. kalu sepah, biarkan sepah..


ada tiga bahagian. 1st meja solek, 2nd, port makan sorang2, n 3rd meja blajar. maklum la duk bilik kolej.. sempit tu bese la..


before gi kelas or kuar, habiskan mase dalam 5 - 10 minit kat kawasan ni. pempuan katekan..


meja study....


tepi kiri tempat letak stock makanan ringan n barang-barang laptop..kanan, semua jenis beg ada kat cini..
port makan paling best bile kak fad ajak kawan2 die lepak dalam bilik n dah tak de ruang nk duduk sbab penuh ngan kawan die.huhh..dalam kotak putih ada gula-gula, cream n gula mcD punya...banyak gile amik kat mcD ari tue..hahahaha!!!!
 alas tempat makan x nak bagi cover almari kotor..

  
 nasi lemak ayam rm2.20.. mesti cuba.best gile!! zurin nasi lemak jual!! promote nie.. (^-^)

   
my inspiration...
 wall divider ni saya buat dari reben beli kat kedai jahit kat deret kedai salsabila.murah jer..

  
 color gmbar x bape nk cantik sebab print pakai kertas bese..

-xoxo!-
 

first thing i lost it, now i got a second chance......

cuti sem lepas saya dah rosakkan acer-ku ngn maen cafe world 24hours n buat mende alah tu macam barang menan je..x reti-reti nak jage leklok macam zurin..kalau minah tue, baru je beli laptop, ade pc fair, memang berpuluh ah duit minah tu mengalir semata-mata nak jage 'kesihatan' laptop die..saya?? wt dek je tgk n bagi pandangan je kat zurin..huhuhu... (-.-)  now dpt hp...saya dah fobia ngan "pengabaian kesihatan" laptop.. so, kali nie, saya ikut petua zurin..thanks shayaanggg!!.. 

 1st, cooler pad.. sebab x pakai cooler pad mother board acer rosak. alasan......nie kat bilik dayah..

 siap beli 2 tau.yang ni khas untuk meja bilik.yg kat atas tu yg easy take punye sebab boleh lipat, ringan n senang bawak kemana-mana..


cover depan die ni saya letak sendiri sebab tu buruk.xpandai nk buang belon-belon udara even da gune pembaris... tapi x apa asalkan hp-ku x calar..

 plastik transparent kat touch pad ni ok pulak..xde belon udara..huhh.. cover keypad harusss..takut habuk biskut masuk kat celah-celah keypad..huhuuu...




 kunci n menatang-menatang kat atas tu dapat free mase beli laptop..so kunci ni kite gunekan kat dalam bilik..

gmbar laptop acer semuanye dalam acer..rindu weh laptop tu.banyak jasanye kat saya...uhuk!!! asal tergedik lak nyeh?? (T.T)

-xoxo-

Feb 11, 2010

scarllett lantern..

woah... dah smpai umah raye cine nie.... huhuhu... boleh update blog...
tarik nafas dalam dalam, amik mood... pasni update1 byk cite woo...
bye!