Feb 12, 2010

first thing i lost it, now i got a second chance......

cuti sem lepas saya dah rosakkan acer-ku ngn maen cafe world 24hours n buat mende alah tu macam barang menan je..x reti-reti nak jage leklok macam zurin..kalau minah tue, baru je beli laptop, ade pc fair, memang berpuluh ah duit minah tu mengalir semata-mata nak jage 'kesihatan' laptop die..saya?? wt dek je tgk n bagi pandangan je kat zurin..huhuhu... (-.-)  now dpt hp...saya dah fobia ngan "pengabaian kesihatan" laptop.. so, kali nie, saya ikut petua zurin..thanks shayaanggg!!.. 

 1st, cooler pad.. sebab x pakai cooler pad mother board acer rosak. alasan......nie kat bilik dayah..

 siap beli 2 tau.yang ni khas untuk meja bilik.yg kat atas tu yg easy take punye sebab boleh lipat, ringan n senang bawak kemana-mana..


cover depan die ni saya letak sendiri sebab tu buruk.xpandai nk buang belon-belon udara even da gune pembaris... tapi x apa asalkan hp-ku x calar..

 plastik transparent kat touch pad ni ok pulak..xde belon udara..huhh.. cover keypad harusss..takut habuk biskut masuk kat celah-celah keypad..huhuuu...




 kunci n menatang-menatang kat atas tu dapat free mase beli laptop..so kunci ni kite gunekan kat dalam bilik..

gmbar laptop acer semuanye dalam acer..rindu weh laptop tu.banyak jasanye kat saya...uhuk!!! asal tergedik lak nyeh?? (T.T)

-xoxo-

No comments: