Apr 12, 2010

dinner planning warisan citra budaya bangsa

agak tidak best la… sebabnye buat kat dm n makanan bese2 aje.dah kate warisan kan.. tapi berbaloi ah dengan bayaranye..

sem nie x banyak sangat gmbr amik tyme diner. salah satu faktornye adalah lighting. kalu sem lepas, lepas n lepas buat kat hotel n lampu pun mmg menyerlah la.. so, here are the pics yang sket..

 

P1018130

honestly, saya tidak berpuas hati sangat dengan make up diner kali ni.. tapi x ape,, still lawa mak andamnye.. mak andam la yang lawa..huhuhu

(-.-)

 P1018132

 P1018141

bezpren a.k.a twin  tgh menghiburkn majlis dengan lagu joget berhibur.

 P1018146 tarian kuda kepang.macam real jer buat-buat kene rasuk dengan bau kemenyannyer..

 

P1018155 dikir barat..

oh,, silat saya terlepas nak amik gmbr koz ramai sangat yang duk kerumun kat depan.

 P1018157 separuh dari rakan2 studio.

 

P1018164 yang free hair, studio master kitorang cik eeda, n yang belang2 ketua koodinator planning Dr.norly

 

P1018165

 

 P1018167

akak-akak part 5 yang organize this dinner.. baju dorang pon cantik-cantik..

 P1018169 ok, dah abes..

No comments: