May 19, 2010

best shoot i ever made.

semalam turut serta dalam menghiasan pentas tilawah Al Quran kat  padang Astaka Kuala Berang ni.dah keje bawah MDHT kataka.huhu..

actually x de keje sangat untuk budak-budak prektikel ni..cume tolong gubah-gubah bunga kat pentas je la..ok, ni some of gmbar dlm landscaping kat pentas tilawah tu..tapi saya pndai ambik gmbo org je.gmbo sya  sendiri xde plak.xde org nk tolong amik gmbo sbb sy nie bukan comei pon nk amik gmbo.. (-.-)’’

 

DSC03002

 DSC03003

 DSC03005

 DSC03006

 DSC03007

 DSC03008

 DSC03009

 DSC03017

 DSC03018

setiap gmbar harus di-watermark untuk mengelakkan berlakunya kecurian gmbar.bukan gmbar diatas yang saya nak bercerita sebenarnya.tapi gmbr2 bunga yg saya amik kat bawah nie..

 

DSC02968

 DSC02971 DSC02980

 DSC02982 DSC02985

 DSC02990 DSC02995 DSC02996

 DSC02997gmbr2 ni pon sudah di-watermark siap dengan name saya lagi ya.untuk pengetahuan, saya x edit apa2 cume masukkan watermark n frame sahaja..camera pon juz guna camera henfon sonyericson cyber-shot yang hanya 3.2 megapixel sahaja.saya tidak mampu nk beli DSLR walaupun sy sangat minat amik gmbr permandangan.n pernah nk sertai photo contest mase form5 dlu.dh siap shoot dah.tapi atas sebab2 tertentu saya terpakse tarik diri..ade banyak  lagi gmbr2 yg tidak dipublishkan disini.sy dh upload dalam facebook jadi malas plak nk publish dalam ni..huhuhu…

ok, bye2..

No comments: