Aug 27, 2010

a little bit guts

actually,saya nie bukan yang pandai bergaya sangat. bila dah mencecah umur 20 tahun nie, dah mula rasa nak begaya sket-sket. the latest is saya mencuba pergi bersiar-siar dengan style melilit shawl yang saya reka-reka sendiri. mungkin dah lama kot orang dah tau lilit nie..huhuhu.. here are the syle,,

blue1 blue3 DSC04024

harus menutupi dada dihadapan ya. gambar second shawl kene tiup kipas.(-.-)

then, jom shopping wif housemates kat tesco!!

P8201479

 P8201482

 P8201483

 P8201492

 P8201505

P8201507

P8201513

 P8201536

P8201537

 P8201540

 P8201541

malam menjelma, kedai dah tutup, kami mahu pulang…

bye!

 

p/s: nak pakai apa untuk anniversary hari ni ya?? hah,, tnya en. muiezz je lah. (^-^)

No comments: