Aug 31, 2010

tanak cite

dah tanak post entry-entry pasal work dah. especially studio. buat lagi tension ade la. ini blog peribadi. taknak masukkan cite2 pasal works yang membuatkan aku lagi tension! malas nak layan kau minah mamat..menyakitkan ati aku je. slalu buat kecut perut dalam kelas. huhh,, tension blajaa macam ni. dah anis, dah. bertahan selama 1 1/2 sem lagi ok. tengah tahun depan dah boleh relax da. tak payah tension-tensio dengan bende alah tu lagi dah..

 

11-12-09_1700

makan coklat banyak-banyak bagi hilangkan tension. gmbr ni bukan bulan ramadhan yang mulia ini ya adik-adik..

No comments: