Sep 26, 2010

lalala~~

ekcely,, actually, banyak sangat idea nak update blog nie..
bile bukak je windows live writer dah lupa segala apa yang nak di story-story-kan.
so,, amik la gmbo ni wt kenangan dalam page nie..
DSC05535
hatiku menyanyi lalalalala~~
sume masalah, sume luka-luka dihati dek umpatan lidah-lidah jahat,beban-beban kerja yang selalu je aku wat silap dibuang di laut nun membiru disana hatiku sudah lapang.
DSC05534
DSC05541
DSC05547
saya mahu pulang, entry pon dah habes~~
next entry please!!~~~~

No comments: