Oct 22, 2010

snap! snap!

semua orang suka amik gambar sendirikan..

ho,ho,ho!! don’t u deny it~ hahaha..

yup, saya pun ape kurengnye kan.. tapi saya ni pemalu siket nak amik gambar depan orang ramai.

kalu perasan, gambar-gambar yang saya amik, semuanya dalam kereta cute hijau saya tu and dalam bilik berdindingkan putih..wah hahaha..

itu disinilah. ketika keluar hang out dengan encik muizz itu la hobby yang sentiasa digunakan.. –_-‘’

bila bersama keluarga pulak, dalam MPV jugak huhuhhh,,, bila dah sampai kat destinasi duk sibuk melayan karenah adik beradik pulak and da lupe nak snap,snap…ops! terlupa..huhuhu~~~

let’s check it out!~

DSC05960 DSC05963 DSC05996

DSC06076 DSC06081

 

 DSC05845 DSC05854 DSC05867

 

 DSC05941 DSC05383

 

 DSC05711 DSC05741

did i answer my question?? yes!! 100% right!!

jom pi makan petang! lapar~~ >_<

No comments: