Nov 19, 2010

entry pasal henfon rosak lagi..

 

29102010(051)

 

29102010(056)

29102010(067)

gambar-gambar nie diambil menggunakan fon nokia navigator muiezz n tahap kepuasan megapixel yang yang tidak memuaskan…. ye lah sebb dah biasa guna cybershot punya lens.. tengoklah lens cmra tu.. retak seribu. sayang betullah.. fon miezz ni xleh nak zoom in mcm fon saya.. Y____Y

siapa-siapa yang penah pakai fon sony ericsson k770i cybershot mesti mengagumi akan camera fon nya..memang puas hati ah..

 

 

DSC00711

ni pulak gambar-gambar raya 2009

DSC00731

DSC00754

DSC00584

DSC00518

DSC00514

DSC00513

saudara mara.. memang happening giler ah tyme raye..

DSC00509

DSC00422

DSC00421

DSC00410

DSC00371

DSC00335

DSC00312

DSC00296

DSC00293

DSC00292

DSC00291

DSC00289

 

DSC03684

 

DSC03683

 

DSC03681

 

DSC03670

 

DSC03658

DSC03657

DSC03654

DSC03653

DSC03650

DSC03648

DSC03632

pemandangan ketika site visit di Mersing Johor.

DSC04223

nak snap-snap gmbar baby cam spupu saya nie,, adik Qayyum..

 

DSC04225

DSC04209

 

DSC04208

gambar nie saya mmg x edit..backgaround je yangbergerak.. ni die jadik dengan sendirinya. bile nak buat skali lagi dah tak reti dah.. die kene pandai main botton ala click die tuh…

DSC02646

DSC02653

DSC02679

final uni legue muiezz…

 

DSC04623

DSC04624

DSC04632

DSC04634

gambar pelita diwaktu malam raya…

DSC06043

focus objek dihadapan. (tanpa sebarang edit guna software edit gmbr ya)

 

DSC06045

focus objek belakang.

DSC06025

betapa tajamnya camra die sampaikan jalur-jalur halus skru  tu pun boleh nampak walaupun hanya camra fon yang bermegapix 3.2..

gambar-gambar kat bawah ni pulak gambar yang saya amik tyme perektikel kat majlis daerah hulu terengganu tengah tahun ni.. gambar-gambar ni dah penah publish kat entry ni..

DSC02968 (2)

DSC02971 (4)

DSC02972 (2)

DSC02977 (2)

DSC02979 (2)

DSC02980 (2)

DSC02981 (2)

DSC02982 (2)

DSC02985 (2)

 

DSC02986 (4)

DSC02987 (2)

DSC02988 (2)

DSC02989 (2)

DSC02990 (2)

DSC02994 (2)

DSC02995 (2)

DSC02996 (2)

DSC02997 (2)

DSC02998 (2)

DSC02999 (2)

DSC03002 (2)

DSC03009 (2)

DSC03018 (2)

kat atas ni siket daripada folder pic yang diambil menggunakan fon yang dah rosak tu…  baru setahun gune dah rosak.. rosak sebab jatuh depan rumah sewa tanpa disedari and 2 buah kereta telah melanggarnye..  saya cume sayangkan cameranya sahaja…  skrg ni terpaksa guna fon monotone punya tu… nokia 1100 punya.. mungkin dah tak beli fon canggih kot buat masa terdekat nih. bak kata umi saya, belajar pakai fon buruk dulu nak pkai fon baru..huh,,,, pasrah je dengar kan… yang penting skrang nih, saya nak camera! camera! camera!! Y______Y

No comments: