Nov 21, 2010

past year question

 

ni bukan soklan exam yer…. da malas da nk pikir exam!

question:

adakah anda mahu berjumpa dengan ex-bf/ ex-gf kamu buat masa sekarang? bagaimana situasi pertemuan anda itu?

soklan cepu mas! jawapannye,,,, jeng jeng jeng…..

ya! memang saya mahu berjumpa kembali bekas bf saya tu! eh, jumpe skali ngan bf aku lah. nak tunjuk kat kau siket bf aku skarang lagi hot! cool la dari kau. hensem jadi kegilaan wanita lain lah!bukan macam kau. name je playboy tapi…hampeh… mulut manis tapi penakut giler… eh eh… tak baek kutuk-kutuk orang.. –__-

 

04112010(019)

 

29102010(006)

situasi tu, boleh jadi ditaman bunga sedang bersiar-siar n berasmara dana bersama bf aku.. lagi best dekat oversea tak kesah la kat paris ke, london ke, perancis ke… time tu kitorang pergi berbulan madu tapi kau wahai ex-bfku kau jadi buruh kasar haram yang macam mat-mat bangla kat negara kite nih. tapi gaji kau siket ah koz bf aku skarang tu partner ngan majikan kau..hahahaha.. jahat gile situasi tu.. pastu, time tu kitorang tengah shopping-shopping, n time tu aku style gile lah dengan make up, dress… sampai kau pun terpegun n terdetik dalam hati kau,, “menyesalnye aku lepaskan dia dulu…” padan muka kau bajet hensem padahal muka seposen playboy…. ok itu jela yang aku gambarkan untuk soklan cepu mas nie.. boleh jadi cita-cita mungkin??

ok lah.. dah habis dah sesi merepek hari ni…babai~~

No comments: