Nov 11, 2010

windows Live Writer

 

image

 

ini adalah windows live writer saya. siapa yang suka update blog, n nak simpan ape-ape private notes or else, cuba la live writer nie.. sangat bagus tau! ala, korang google je mende ni then download free aje.. ^_^

senang keje kite tau ble nak upload gambar ke, ape video ke… kalau korang mood korang nak update blog, tetibe internet xde pon korang boleh save kat computer korang.. nanti ade line, korang juz publish aje..

so,, kepada bloggers, ini adalah berita baik! apa lagi, download lah!~~

^_~