Dec 17, 2010

Kontest blog Terkemas

 

hari ni seperti biasa blog walk ke serata alam maya.. eceh ceh.. memang saya suka blog walk pon.. hukhuk.. okeh. ari ni terserempak pulak dengan kontest-kontest ni. macam best je kan masuk kontest. tapi, kebiasaannya kalau saya masuk kontest x penah menag pun..tssk!! T___T  kasihan tak? kasihan tak? tapi kali ni tak perlu buat pape.. eh, bukan. hanya buat benda yang saya suka saja. saya suka update blog.. hehe.. ni adalah syaratnye. buat entry pasal saya join this kontest.. ^___^

 

kontest

meh, meh pakat join blog terkemas dekat sini..ops! tapi limit hanya 1000 orang saja.. sorry..

then, tag 3 org..

1. nikfatima

2. nikfarahim

3. farah nabila

 

done!… ^___~

1 comment: