Dec 29, 2010

natural beauty contest

 

kak anis nak join ini boleh??? tarikh tutup adalah 1 january 2011.

natural beauty contest

ini banner tuan punya kontest.

 

ini gmbar saya tanpa sebarang make up. tak pecaya, close up lah gmbr ini.

DSC05572

gambar ini TIDAK di edit dan masa ni bersama dengan boyfriend saya, en.muizz dan beberapa lagi orang kawan saya. tp malangnye mereka pergi tengok air laut kat lumut ni… –___-‘’’ so, gambar ini sebenarnye di candid oleh en.muiezz saya lah dibawah sinaran lampu jalan dan bulan..huhuuu… ramai jugak malam tu. tu yang tak berani nak posing2 tu.. T__T

dan kat bawah ini adalah syarat-syaratnya.. (copy paste dari tuan punya kontest saja..)

Syarat-syarat penyertaan.
1- Mesti ada blog , takde blog pergi sign up blogger , NOW!
2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest .
3- Takyah follow kitorang pun takpe, tapi kalau nak follow jugak dialu-alukan .
4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini adalah NATURAL BEAUTY CONTEST . dalam bahasa ibunda nya Kecantikan Semula Jadi , dalam bahasa Tamil aku belum belajar lagi . Danmake-up yang mentebal juga berpotensi di-reject :P
5- Gambar mestilah bersama dengan Bestfriend anda , Boyfriend anda atau Pet anda . Mesti paling cute dan comel -__- Tapi kalau korang lonely takde kawan , mak tak kasi bela pet , or takde boyfie sebab semua hampeh , gambar sorang-sorang pun takpe :)
6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

oh ya, ini fan page mereka. sila la like ya.. natural beauty contest.

tag 5 orang..

nik fatima

nik farahim

nik kamil

solihah ramly

farah nabila..

done!~~ hahaha! dah gila join kontest dah ni ha…. T_______T

p/s: comel-comel je blogger-blogger yang rajin buat kontest ni..masuk ni dah ke berapa dh join..

2 comments:

plankton said...

alaa..xsmpat nak join..ha3

anis said...

tape2 join kontes len plak..hehee