Dec 16, 2010

youcam

 

nah saya abadikan pula gambar-gambar yang diambil dengan youcam laptop saya. yang ni pun memberatkan memori laptop saya jugak.

 

ni time site visit part 4 dekat kelantan. kota baru.

Snapshot_20100116_4

Snapshot_20100116_5

 

ni pulak time surf internet dekat petronas seri iskandar. wifi dalam u lembab sangat.

Snapshot_20100119

Snapshot_20100119_1

Snapshot_20100119_5

Snapshot_20100119_13

 

duk bergila-gila dengan kakak n eby.

Snapshot_20100215_32

Snapshot_20100215_49

 

study dekat kedai mamat rahmath.

Snapshot_20100427

Snapshot_20100427_5

Snapshot_20100427_11

Snapshot_20100427_16

Snapshot_20100427_23

 

time praktikal dekat majlis daerah.

Snapshot_20100516_3

Snapshot_20100517_13

Snapshot_20100517_24

Snapshot_20100524

Snapshot_20100530_1

Snapshot_20100530_4

Snapshot_20100531_22

Snapshot_20100531_29

Snapshot_20100601

Snapshot_20100601_23

Snapshot_20100602

 

ni dah part 5. discussion malam dekat studio.

Snapshot_20100923

Snapshot_20100923_3

Snapshot_20100923_6

 

hujung-hujung part 5. ni lepas final presentation. wif my buddy, farah.

Snapshot_20101011_26

Snapshot_20101011_57

Snapshot_20101011_66

 

ni pulak time studio.

Snapshot_20101014

 

time nak exam.fuh!

Snapshot_20101028_87

 

ni baru balik dari exam..frust! T__T

Snapshot_20101102_20

Snapshot_20101102_29

 

ni pulak awal cuti sem baru ni.dekat rumah da.. yeay!

Snapshot_20101116_75

Snapshot_20101116_83

Snapshot_20101116_86

Snapshot_20101116_88

 

ni pulak otw ke rumah mak su kat kota baru.

Snapshot_20101123

Snapshot_20101123_5

 

kat rumah kena buat kerja sekolah!!

Snapshot_20101202_5

Snapshot_20101202_7

Snapshot_20101202_12

crystal eye acer lagi cantik!

bye!~

No comments: