Jan 6, 2011

dear my followers….

Assalamualaikum…
image
firstly,  i would like to thank all of you because be my followers. tak kira lah ikhlas ke, nak suh saya follow kamu balik ke, tak kesah lah. tapi once kamu click “follow”automatically setiap update saya akan masuk ke dashboard kamu. kepada yang betul-betul ikhlas follow sampai letak link blog saya kat side bar kamu saya ucap terima kasih banyak-banyak sangat sampai tak terkira. for sure kamu akan sentiasa datang blog sayakan untuk bace my lastest entry.. thankyou so much dear! =’) terharu saya. kepada yang follow n suh follow balik, saya sudah follow kamu semua.. kalau ade saya tak follow tu, bagitau la.. saya ni ske jugak blog walk kat blog orang..tapi nak follow sendiri tu susah la.and saya gerenti 99% majoriti yang follow ni takkan datang balik punya blog saya ni koz saya tahu blog saya ni such a rubbish thing je. tak de pepe yang menarik pun. cuma cerita pasal emosi je terlebih.. ok la sudah habis merepek dan sekali lagiterima kasih byk2 kepada yang follow n selalu datang jenguk blog ni balik..tenkiu kamu ni betul2 follower yang setia lah. i solut u..  ok,
bye!~

2 comments:

plankton said...

same2..ha3..*tetibe jwb*

anis said...

haha..yg ni memang paling solut lah.. ^_~