Jan 13, 2011

mencapap??

 

assalamualaikum..

 

18-12-10_0927

 

mak aih, tak paham la. ade ke upload gambar sendiri kat blog nih mencapap?? terserah la kepada niat masing-masing. bagi saya itu bukan mencapap namanya. tak paham betul la. jangan kata saya mencapap sebab kau orang try la search guna segala jenis search engine pon. google ka, yahoo ka, bing ka or whatever la.saya tidak membenarkan search engine tu cari saya kalau dorang jumpa jugak, maknanya blogspot nih la yang bermasalah. so, jangan beri definisi mencapap nih kepada bloggers yang upload gambar masing-masing kat blog dorang.selagi tak tunjuk aurat, tak apa rasanya, muka tu bukanlah aurat bagi pempuan bukan?? agak terasa n sedih la jugak kan tetibe orang cakap macam tuh..

wassalam…

No comments: