Jan 28, 2011

saya suke!

 

assalamualaikum….

dear untalkative diary,

(pesanan saya, entry ini adalah entry untuk saya meluahkan perasaan saya sahaja. bukan untuk kamu kamu mengutuk or mengata ok! cuma sebagai tempat simpan memori saya saja sebab saya tau cuma orang-orang terdekat saja yang baca ni.yg selalu menyinggah tu, hye! tq ya… ^_~ ini bukan blog untuk publisiti okeh! emo kejap. sekian.)

ouch! saya dah terlalu intoooo make up! rasa nak tahu semua jenis cara-cara make up dari setiap individu yang berbeza. tak sangka pulak dah banyak dah video make up kat youtube tu saya selongkar.huhu. juz nak belaja saje. tapi kalau keluar kemana-mana, saya suka pakai bedak, eyeliner n lip-ice je.senang nak semayang.. rasa macam obses pulak pada alat-alat make up ni.first individu yang saya belajar adalah dari video michelle phan from filipina. actually,saya memang dah pandai make up pun before this. cuma ingin tahu lebih lanjut je tentang cara-cara make up. saya ni obses sket dengan health n beauty ni.tapi tak berapa nak tahu sangat. tu la yang duk mencari-cari nih.yang penting health la kan. macam mana nak cantik secara semula jadi macam, cara-cara nak kulit licin ke, kene buat ape,makan tomato eh?? macam tu la…. hahaha.. jom layan video michelle phan nih..

mata yang mempunyai monolid (satu kelopak mata biasa orang asia la macam cina, jepun korea) lagi nampak vogue elegant n gojes tau.. hihi..

okay, tetiba rasa nak buat video jugak boleh?? buat khas  untuk simpanan saya saje la.bukan untuk nak ajar kat orang lain. sape-sape nak tengok pon boleh…tengok saja ok.. ^_^V

wassalam…

2 comments:

nuranysyafwah said...

nice nice. michelle phan is so hot gytu. tutorial dia mmg bnyk. nnty dah buat video review makeup, tgk boleyh? hehe.. :))

anis said...

huhuh...segan plak.sy tak pndai sangat pon make up.just basic je.. tu pon blaja2 kt itenet je..huhuhu..
sure, tengok la..huhu.. ^_^