Feb 2, 2011

review basic make up from my friend. ^_^

 

assalamualaikum…

dear untalkative diary,

(pesanan saya, entry ini adalah entry untuk saya meluahkan perasaan saya sahaja. bukan untuk kamu kamu mengutuk or mengata ok! cuma sebagai tempat simpan memori saya saja sebab saya tau cuma orang-orang terdekat saja yang baca ni.yg selalu menyinggah tu, hye! tq ya… ^_~ ini bukan blog untuk publisiti okeh! emo kejap. sekian.)

ini cara erni iaitu housemate farah yang ada salon sendiri kat kedai bawah tu.. ni cara dia mekap duk lepak-lepak kat kedai mamak hari tu sempat la tanye die camne die mekap koz muke die mmg flawless n mekap die pon tak bertampun or bertepek-tepek even dah lebih 8jam mekap.

simple je asasnya hanya dua step ini sahaja. =)

step 1,

product_Pelembab_4

apply  de’wajah uv protection.

 

step2,

 

PACKAGE O

lepas tu apply pulak sensual cream. brand ni dri jepun.so, susah sket nk cari kt kedai-kedai biasa ni.biasanya dia beli kat saloon-saloon cina.

 

that it! juz be simple.. ^_^V

wassalam…

No comments: