Mar 16, 2011

busy day, busy month

 

assalamualaikum..

sangat-sangat banyak kerja sekarang.nak cakap betul-betul sibuk tu tak lah.tapi kerja berlambak-lambak nie.tak sempat nak update blog, nak ber-fb lama-lama, nak melalut merapu kt blog, eh bukan-dah-cakap-tadi?? nak jawab tag dari teman,nak join contest hape segale…. T_T yang sempat hanya update status kat fb, cek noti, dan td baru sempat huplod gmbr ke fb…

image

 

kepada pembaca yang setia,, (takpe, saya nak perasan ade jugak pembaca setia..) kamu boleh cek status saya di twitter kat side bar ni.. baru buat public twitter saya tu.sudah setahun lebih bersunyi-sunyi kat alam twitter sekarang baru nak aktif balik.. wuwuwu.. tak de la kamu kesunyian sebab saya tiba-tiba menghilangkan diri di alam blog nie kan?? hehehh..

ok, wassalam..

No comments: