Mar 21, 2011

ini bilik saya untuk sem ini

 

assalamualaikum…

kalau sebelum-sebelum ni buat entry pasal bilik dekat kolej kan.tapi sem ini dekat rumah sewa pulak. sem lepas tak berkesempatan nak buat entry pasal bilik sebab ada masalah-masalah tertentu macam,baru je chek in bilik, so tau-tau la tak de barang asas lagi. memang bersepah-sepah la. dah la studio sem lepas memang agak heavy la sebab buat regional. so, untuk sem akhir ini, mari la saya mengabadikan gambar-gambar bilik sem ni. sem depan dah tak de kat cni dah.insyaAllah!!..

duk kat umah sewa ni, takde furniture. semua sdn.bhd. jadi, paham-paham jela.. tido pon atas lantai.al maklum la student mane mampu nak beli kelengkapan macam kat bilik rumah sendiri or kat hostel macam sem 1 – 4..

 

 

SAM_2008

kemas almari solekk..actually, ini alamari biasa tapi saya jadikan dia maja solek.

SAM_2032

 

SAM_2010

diantara meja solek n almari pakaian ada tong sampah biru.

 

SAM_2015

ini pula barang-barang yang ada di bawah almari solek saya.

SAM_2018

kita zoom setiap petak-petak dalam almari ni.

SAM_2019

macam-macam ade..

SAM_2022

kiri tempat letak beg kelas, kanan tempat letak nota sem-sem lepas yang dah tak digunakan.

 

SAM_2024

ini meja belajar saya. semua perabot sendirian berhad tau.

 

SAM_2025

bahagian atas almari nota.

SAM_2026

nota-nota n buku rujukan yang digunakan untuk sem ini.

 

SAM_2027

kotak camera, cd, bla,bla,bla…

SAM_2004

SAM_2013

ni ler tempat i tido. atas toto saja..

 

SAM_2030

lagi lagi meja study.

 

SAM_2031

SAM_2028

okey lah.sampai cini je…

wassalam..

No comments: