Mar 22, 2011

patutlah hari ni rasa….

assalamualaikum…

rasa macam nak melaram pegi studio..

Snapshot_20110322_7

tgk, hari ini saya pakai batik malaysia.. mahal lagi tahu.selendang pon selendang yang memang saya suka pakai time melaram saja.. ceria saja pagi –pagi mendung begini. tak tahu pula hari ni n entry sebelum ini ade menyebut-nyebut name si miyah (bukan nama sebenar)

lepas tu,

disebabkan buddy saya hari ini tak datang studio,jadi saye merempat la join je mane2 clasmate sy yang lain pergi jumpe lec.

pegi, pegi, pegi…

 

sampai bilik lecturer..

lecturer pulak takde..

pastu,

otw balik ke studio, ape yang tak dijangka-jangka untuk sem ini,

BUKAN seperti sem-sem lepas. sem-sem lepas lain ceritanya.

terserempak dengan miyah tu.. hanya Allah saja tau bagaimana perasaan saya tika itu. heart beating fast, my head memorize all the old memories that i never recall them back. dan terus muka yang hapi bertukar jadi begini,,

 

 

 

 

 

 

 

 

Snapshot_20110322_11

siapa pandai menganalisis perasaan melalui exspresi muka, silalah analisis muka ini. apakah perasaan budak perempuan ini. adakah gembira bertemu miyah? sedih? kecewa? marah? rasa bersalah? rasa let bygone be bygone?? silalah berteka-teki disini.

 

image

lepas tu, terus ngadap autocad buat lot parking kete. silalah zoom gmbr dibawah tengok jam destop.. sekarang menunjukkan pukul 1.30 petang bermakna time ini adalah time rehat. namun, lepas expresi muka itu berubah, terus jadi rajin serta merta. sekejap saja** –_-

dan terus menulis entry dalam live writer seperti sekarang tapi bukan seperti kamu sedang baca sekarang.faham maksud saya?? ah, buat2 fahamlah. kamu semua bijak-bijak belaka…

oh, kenapa melaram?? sebab si miyah tu memang suka melaram even kluar g beli makanan….bab-bab make up nih bagi kat miyah je la sebab die kan mak andam bertaraf dunia……

ok lah.. expresi kembali normal… wassalam..

p/s: deep down in my heart, i’m still love our friendship that we build for 2years ago. but, because of  your hot-temp, myself privacy, our ego, our stubborn, we never find  our way together back. what i can do for now just pray to Allah for our harmony, successful and grad this diploma on time.. n i pray to Allah please erase my memories about you n me.amin.. “putus kawan ibarat putus tali percintaan..” =’(

No comments: