Jul 29, 2011

imagine

saya suka berimaginasi lalu men-design sesuatu.
dan membawanya kealam realiti.
serta mendapat hasil dan duit.

sama ada mereka cipta untuk simpanan peribadi seperti mengedit gambar, membuat kotak, atau ape2 tempat simpanan, atau deco n sbgainya.

mereka cipta benda atas permintaan orang lain dan dijadikan mata pencarian punnnn boleh. untuk hadiahkan pd yg terapat pun bolek juga..


ok, i love graffic n i hate numbers.

Jul 28, 2011

kalau boleh...

kalau ada fon berkamera pon tak apa.boleh update blog skali dengan gambar. -_-
takkan nak bawak camera gedabak masuk office.. sigh..
nak jugak kongsi suasana di office kat cni..

ok, nk smbung keje balik.





3rd day

kena pegi pagi2 lagi....
mata pun masih bengkak.
tido pon tak cukup..
fuuuuuu......

tapi enjoy! ^_^







Jul 26, 2011

hye si orang baru. =)

assalamualaikum..

disebabkan facebook tak dapat bukak di ofis ni, so blog ini pon menjadi aktif kembali. ^_^
alhamdulillah hari ni adalah hari pertama bekerja kat sini.. a lot of changes here.rutin harian pon 100% berubah.. huhu
so, nikmati la time yang telah diberikan n pelajari apa yang dapat dipelajari insyallah..


wassalam.. =)





Jul 23, 2011

sedihgembira

malas nak packing barang... adoi... -__-


rindu orang sebelah saye... T_T

Jul 22, 2011

pandang

"orang tak pandang kite ni anak siapa.
orang pandang siapa kite, posisi ape kite pegang. orang tak tengok posisi ape bapak kita pegang.."

behave yourself who you are. =)

Jul 15, 2011

bb

waiting for 29th july..

=P