Aug 26, 2011

office

assalamualaikum..

ha, entry ni adalah entry first aku upload gambar office. actually, berat hati jugak nk tukar tempat ni.. mula-mula masuk aku ditempatkan dibahagian ground floor.skrang dah kene pindah naik 3rd floor.. –_-

berat rase ati sebab suasana kat bawah best. die punye interior design tak rasa bosan pon. dah la dekat gile dengan pantry, tandas pun best ala-ala hotel gtu and nak semayang belakang meja aku je.

tapi sekarang…..semue tu xde makne tau! haih…

hemmmmm…. mungkin la ade hikmah disebaliknye kan…

DSC06941

DSC06942

ini meja saya and pintu blakang tu adalah stor tapi kami buat tempat sembahyang

 

 DSC06944

 

 DSC06948

 

 DSC06949

 

 DSC06952

buddy

 

 DSC06957

 

 DSC06958

 

 DSC06959

colleagues

 

 DSC06961

 

 DSC06964

 

 DSC06965

ok, dah la..sedih pulak.sekarang sudah berpindah ke tempat yang mempunyai interior yang memang pejabat. patisyen, buat hal sendiri and sewaktu dengannya..

papepon, kami enjoy menjalankan tugas. \^_^/

wassalam..

No comments: