Sep 3, 2011

cerita ketika ketiadaan camera

 

assalamualaikum…

time tak bawak camera ni la macam-macam orang saya jumpe. artis, blogger, tmpat bru, smua tu patut dirakam dengan gambar. serius, tak boleh hidup senang tanpa camera sebab tak boleh nk abadikan kenangan dalam bentuk gambar.

jika dulu, selalu mengharapkan fon bercamera, sekarang fon tu dah tak mampu nk pakai. –_- (sebab-terlalu-‘bercermat’- pakai-fon-canggih)

sebab pertama kenapa rasa kecewa camera tiada disisi:-

tak dapat amik gambar pada first day pergi kerja ditempat baru. yang paling rasa rugi, suasana tempat kerja sangat syok. dah sebulan kerja kene tukar naik 2nd floor  pulak dah.. tapi nasib baik ada jugak rakan yang baik hati hulurkan tangan ringankan beban amik gambar guna camera fon dia.. hehe.

DSC06942_thumb[4]

 

DSC06961[2]

second, dapat berjumpa dengan ramai artis. takde la ramai sangat macam dekat anugerah juara bintang popular.. yang ni pun bernasib baik dapat amik guna camera fon kawan..

 

DSC06929

ery putra

 

DSC06935

aza elite

dan yang terakhir sekali, terserempak dengan blogger terfemes fatin liyana di ikea baru-baru ni.. masa tu rasa macam argh! ruginya tak dapat nak tegur n mintak amik gambar sama-sama! hukhuk.. tapi tak apa lah.. sekarang dah bercita-cita beli fon baru. bukan iphong mahupun belekberi tapi fon biasa yang penting ade camera.kihkihkih..

 

ok la.. wassalam..

No comments: