Oct 23, 2011

blogger’s challenges

 

assalamualaikum…

saya nak main blogger’s challenges jugak! lalalalala~~ ops! boleh pulak macam tuh.. huhu.

 

blogger-challenge-300x354

sape-sape nak join boleh click sini..

yang ni takdak syarat or dateline. cuma suka-suka join. baguskan.. the main point mainan ni dibuat ialah untuk bloggers yang ketandusan idea untuk terus update dalam masa 15 hari. (boleh je selang-selang hari pun.. ) selain tu dapat merapatkan jugak ukhuwah sesama blogger. part ni aku suka.. ^_~

 

dan ini step permainan dia..

1.Introduce yourself

2.Explain your current relationship status

3.If you only could have one wish,what would it be?

4.If you could live anywhere in the world,where would it be?

5.The most amazing thing that ever happen to you?

6.Your bestfriend (s)

7.Choose lyrics and why you choose them?

8.If you could change anything about you,what would it be? Why?

9.Someone you look up to?

10.Your family

11.Google the meaning of your name and share what you got

12.A famous person you've been compared to

13.Something that puts a smile on your face no matter what

14.What are you afraid of?

15.Describe where you live

 

lepastu bagitao tuan pencetus idea ni yang kamu dah join..

sori lambat join.padahal dah 2 hari lepas saya tahu tapi tak terdetik nak join.sekarang ada masa free boleh la buat entry ni.. n-n

 

wassalam…

2 comments:

naf. said...

hey syg.thanks for joining. nice to know you. :)

anis said...

u'r welcome.. n_n