Oct 23, 2011

segmen: jom kenal!

 

assalamualaikum..

Syarat syarat :

# Dialu alukan untuk follow blog miera yang tak seberapa ney , tak nak follow takpe :)

# Buat tajuk " Segmen : Jom kenal kenal ! "

# Tepekkan gambar ala ala banner di atas tuh :)

# Tinggalkan link at ruangan komen ye :)

* Tempoh segmen : 22 Oktober - 26 Oktober 2011 .

 

ak

sape-sape nak join boleh tekan bannerkat atas. tak pon kat cini. n_n

 

saje je join segmen-segmen nie. nak merapatkan n mengikat ukwah sesama blogger. =)

lagi pun nak follow blog-blog kawan-kawan baru tak kesah lah tua muda untuk memenuhi dashboard saya. takde lah sunyi sangat dashboard tu… ^_^

 

wassalam…

14 comments:

ceritera ouhhmiera said...

Thankss sebab join :)

anis said...

welkam.. n_n

Diyana Ali said...

hai kenal disini, hehe :) jom dtg blog sy :)

iMBobo said...

salam kenal dr iMBobo :) keep in touch! :D

anis said...

salam bkenalan juge.. n_n

ercy said...

salam.. dari segmen ni juga... sudi singgahn support blog ercy juga...

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

syafira basir said...

sama =)
thanx follow blog kite ^^
sudah follow blog anda jugak =D

aTisH hasHim said...

salam perkenalan....

datang dr segment yang sama ,

singgah n follow (:

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama....maaf lewat terjah sebab banyak kerja perlu dibuat...salam perkenalan daripada kancil...kalau sudi...datanglah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg sini dr segmen yg sme. salam kenal ea.follow sini.jmpt ke blog taw

:http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-kenal-kenal.html

anis said...

ercy , siti hidayah , syafira basir, aTisH hasHim , Kancil 8349 , CikHoneyBee salam perkenalan semua.... sudah pun follow kamu nk jadi silent reader.. n_~

PUTRY said...

dari segmen yg same . :)
slamat b'kenalan yeaa .
singgah laa blog .
kisahadexputry.blogspot.com

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg...
dtg n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^