Feb 27, 2012

hang out with bff

 

best friend forever of boyfriend forever?? =P

location: one utama mall damansara

date: weekend

goal: shopping! shopping! shopping!! Winking smile

 

DSC_0047

DSC_0048

DSC_0050

 

DSC_0051

 

model jeans lelaki kachak. =P

DSC_0061

DSC_0054 (2)

hensem lah kamu dalam cermin tu..

DSC_0057

DSC_0059

DSC_0060 (2)

orang rabun akan buat muka macam ni eh bila tak pakai spect??

 

 

DSC_0062DSC_0070DSC_0071

bila dah dapat ice cream kesukaan makanya, sudu pun haruslah dua!

DSC_0085

muka puas hati!! ;P ;P

 

gambar adalah terhad kerana mata sudah rambang melihat barang dan kecewa kerana saiz kasut takde.. puas pusing satu OU… –_- nasib baik ade la sepasang and last stock punya kasut..

 

and, ini la habuan yang dibawa pulang.. =)

 

SAM_2851

disebabkan hari itu adalah hari sabtu, so, kita gunakan sepenuhnya plastik beg yang dibeli dengan harga 20sen satu.

 

 

SAM_2856

sticky handmade hard candy n famous amos biscuit n hard candy yang sudah habis dimakan..

 

SAM_2859

office outfit and couple jeans. (satu untuk saya and untuk encik muiezz)

 

SAM_2854

flat shoes yang menjadi rezekiku setelah kecewa dengan beberapa buah kedai yang sudah kehabisan saizku.. –_-‘’

 

 

and the most important is, our relationship. a man who are very responsible, caring, loving to me more than myself. and, yang bestnye, most of my habuan adalah tajaan dari si dia yeay! nanti giliran i pulak blanja u tau.

DSC_0092 (2)

xoxo!

No comments: